Tof dat je interesse hebt getoond om als test dummie deel te nemen bij de instructie module van de opleiding Mountainbike Gids NL. Op 16 april ontvangen onze MTB gidsen jou graag om jouw rijtechniek te analyseren en daar een methodische opbouw voor uit te proberen. Ze zijn in opleiding, dat betekent voor jou dat je soms gevraagd wordt om wat vaker een voorbeeld te geven en dat meerdere gidsen met jou aan de slag gaan.

Er zijn verschillende mountainbike technieken waar we mee kunnen werken. Voel je vrij om aan te geven welke thema’s je interessant vind om aandacht aan te besteden. In ieder geval gaan ze ook kijken naar hoe je beweegt op de fiets.

Locatie:

We gaan aan de slag op Wieleromgeving Venlo. Dit is een terrein dat speciaal ingericht is voor het fietsen in brede zin. Mountainbike gaat daar samen met cyclocross, wielrennen, handbike en BMX.

We verblijven grotendeels in het wielerpark en na de techniekoefeningen is er ruimte om samen een kleine rit op de Schaapsdijk te doen, waar een paar mooie trails door het bos op het Maasterras liggen.

Programma:

  • 09.30u ontvangst
  • 10.00u start techniek mountainbike
  • 12.00u ritje Schaapsdijk
  • 12.30u einde

We ontvangen van jou graag even een officiële bevestiging van deelname, zodat we onze kant van het verhaal ook goed kunnen regelen (verzekeringstechnisch). Wil jij je aanmelden via het formulier hieronder?

Groetjes (ook namens NIMG) van Alex, Jelle, Luc, Marcel, Martin, Thomas en Tobias.

Wanneer:zondag 16 april ’23
09.30 – 12.30 uur
Voor wie: Enthousiaste mountainbikers die regelmatig gaan rijden, graag hun techniek willen bijschaven en willen ondersteunen in de Gids opleiding.
Materiaal:Neem je eigen mountainbike mee, helm en handschoenen. Platformpedalen en kniebeschermers zijn aanbevolen.
Zorg voor kleding die past bij het weer en evt. een snack voor een kleine energie-boost. Koffie en thee is aanwezig.
Kosten:Geen kosten: Graag jouw feedback voor de gidsen!
Kosten voor transport naar Venlo zijn voor eigen rekening.
Locatie:Wieleromgeving Venlo
Louisenburgweg 27
5916 NA Venlo
Nederland

Parkeren: graag langs de weg buiten het hek.
Voorzieningen: Douche, toilet en kleedkamers zijn aanwezig.

Aanmelden