Bike Skills?

Gisteren een relaxte middag gehad met Michel Romen naar aanleiding van de uitgave van de vierde editie van het boek Bike Skills. Lekker chill rondgereden op het parcours van Strijthagen in en om Landgraaf. Onderweg vooral veel bijgekletst en gespeeld op de vele obstakels die het parcours kent.

We hebben de achterliggende gedachte van de mountainbiketechnieken besproken, uitgeprobeerd en elkaar uitgedaagd. Niet alleen kijken naar de uitvoering van de techniek, maar ook naar de opbouw die erachter zit. Hoe kun je ervoor zorgen dat de mountainbikers ook tot het eindresultaat komen, zoals dat zo mooi in het boek beschreven staat? Welke methodische opbouw zit daarachter?

Bij onze gidsopleidingen gebruiken we het boek #bikeskills als leidraad voor de uitvoering van de technieken. In de afgelopen maanden hebben we al vaker over de opbouw van het boek gesproken en de verbinding gemaakt tussen de inzichten uit onze opleiding en de beschrijving in het boek. Het heeft geleid tot interessante gesprekken! Het is gaaf om te zien dat Michel, met zijn kennis en ervaring, nog zo open staat voor een dialoog en het boek continue blijft updaten. Niet makkelijk, omdat het boek al goed was!

Wie weet hoe de toekomst NIMG en Bikeskills nog dichter bij elkaar brengt! Voorlopig gaan we in ieder geval verder met de nieuwste versie van het boek!

Bestel nu jouw nieuwste versie van het boek online en daag jezelf uit om rijdend alle pagina’s van het boek te doorgronden!

#bikeskills #mtbgidsopleidingen #NIMGopleidingen #whytebikes #aphexgear #imbaeurope #ridewithguide #eomtbing #europeanbikeguide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s