MTB gids EU in volle vaart!

Afgelopen week volop aan de slag met de instructie module van de Europese mountainbike gids opleiding. Met de prachtige Vogezen als decor zijn we volop aan de slag geweest met analyse en de opbouw van vergevorderde mountainbike technieken.

Endo turns, stoppies, table top jumping, dropoffs, off camber traverses, manuals etc. De combinatie van de natuurlijke trails en het bikepark van la Bresse en Lac Blanc waren super om te werken aan deze skills.

Daarnaast veel aandacht voor verschillende manieren van lesgeven en het toepassen in het terrein. Maar natuurlijk ook genieten van de mooie uitzichten en prachtige natuur van de Vogezen.

Gaaf om te zien hoe alle gidsen in opleiding hun eigen ervaring meenemen en toch openstaan voor nieuwe inzichten. De kracht ligt in het samenbrengen van al die informatie en vervolgens laten kiezen welke optie het beste voelt.

Een reactie op “MTB gids EU in volle vaart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s