Badges, mudguards en diploma’s!

Vandaag was indoor MTB Almere onze locatie voor een mooie bijeenkomst. Kersverse MTB gidsen uit het hele land kwamen allen te samen voor de NIMG diploma uitreiking.

In 2021 hebben bijna 90 enthousiaste mountainbikers deel genomen aan de verschillende opleidingen van NIMG. Niet iedereen kon aanwezig zijn, maar voor zowel Basis MTB gids NL, MTB gids NL en de low mountain module zijn er diploma’s uitgereikt.

Naast het diploma kreeg iedereen oranje NIMG mudguards en/of een badge (MTB gids NL). Familie en vrienden maakten het feest compleet.

Na de uitreiking werd de “Aphex Wheel of Fortune” ingezet en kreeg een van de MTB gidsen en gloednieuwe MTB goggle van Aphex. Daarna was er tijd om te genieten van de mooie trails van de indoor baan, buiten op de pumptrack en op de airbag.

Dit jaar zijn er weer meerdere opleidingen gestart. Basis MTB gids NL draait in Sittard en start binnen enkele weken in Bergen op Zoom.

MTB gids NL is net van start gegaan in Lunteren en zij komen binnen enkele weken weer samen voor de volgende module in Landgraaf.

MTB gids EU start in juni in Les Hautes Rivieren (F). Daarnaast zijn er enkele losse initiatieven door het land.

Voel je vrij om contact op te nemen als je interesse hebt!

#NIMGopleidingen #mtbgidsopleiding #eomtbing #europeanbikeguides #imbaeurope #BasisMTBGidsNL #MTBGidsNL #lowmountainmodule #aphexgear #malojaclothing #whytebikes #ridewithguide

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s