Voor wie? Voor alle mountainbike instructeurs, gidsen en trainers die uitgedaagd willen worden

Welke inhoud?

Voor het inrichten van specifieke bijscholingen en workshops zijn er oneindig veel mogelijkheden. Door de uiteenlopende achtergrond van de docenten is er veel extra kennis en ervaring te vinden bij de NIMG. Om een klein inzicht te geven zijn hieronder enkele mogelijkheden geschetst:

Mountainbike Technieken

Blessure preventie

Methodiek

Didactiek

Groepsdynamica

Risicomanagement

Toerplanning

Navigatie en Oriëntatie

Core-stability training

Etc.

Voorbeelden:

RescueManagement

Instructeursopleidingen buitensportorganisaties

Workshops Mountainbike voor Buitensportinstructeurs

Bijscholing Jeugdtrainers in didactiek en methodische opbouw

Locaties en kosten:

Locaties: We kunnen op iedere gewenste locatie komen. We hebben al goede ervaringen in Lunteren, Schoorl, Arckel, Papendal, Esneux (B), Wielerexperience Roosendaal, Wieleromgeving Herungerberg (Venlo), Brunssumerheide, etc.

Kosten: Op basis van aantal opleiders per halve / hele dag en reiskosten.

We nodigen jullie graag uit om met ons in gesprek te gaan en samen tot een programma te komen dat aansluit bij jullie wensen.

Klik hier om contact op te nemen


Lees hier de laatste updates over onze workshops en bijscholingen:

NIMG goes KONA!

Bos. Heuvels. Trails. Wortels, losse ondergrond. Rockslab. Mooi uitzichtpunt en snel weer verder. Pompen in het terrein en hier en daar een kleine sprong om de wielen licht over de ruwe ondergrond te laten vloeien. Switchback, endoturn. Wat is het toch een geweldig gevoel om te genieten van de natuur, een beetje spanning, gevoel van … Meer lezen over NIMG goes KONA!

Opleidingen op maat? MTBSchoorl/CS 030

Ondertussen bij, “de NIMG”…. zijn de opleidingen weer begonnen! Bij MTBSchoorl en CS030, worden “Basis MTBGidsen NL”, opgeleid. We bereiden de trainers voor op een directe, PVB (Proeve van Bekwaamheid) van de NTFU! Voor MTBSchoorl laten wij de lesstof aansluiten op het instructie geven aan diverse doelgroepen, zoals kinderen en dames. Met oog voor de … Meer lezen over Opleidingen op maat? MTBSchoorl/CS 030

Training bij MTB-Noordwest

Het was gisteren een erg leuke dag in Schoorl en Bergen! Wij hebben onze kennis gedeeld met MTB-Noordwest om de “local guides” nog beter hun leden het prachtige duingebied te kunnen laten zien; noodprocedures, risico beheersing, cultuur en nog veel meer!

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.