NIMG goes KONA!

Bos. Heuvels. Trails.

Wortels, losse ondergrond. Rockslab. Mooi uitzichtpunt en snel weer verder. Pompen in het terrein en hier en daar een kleine sprong om de wielen licht over de ruwe ondergrond te laten vloeien. Switchback, endoturn. Wat is het toch een geweldig gevoel om te genieten van de natuur, een beetje spanning, gevoel van snelheid en controle. Samen, of alleen.

2022 is de start van een nieuwe samenwerking met KONA Benelux!

We hebben gekozen voor Kona omdat we een aantal zaken erg belangrijk vinden: Allereerst zoeken we een fietsmerk die innovatie hoog heeft staan, waarbij rijeigenschappen voorop komen en gebruiksgemak hoogtij viert. Het liefst met een merk dat een beetje een eigen stijl heeft, misschien soms wel wat eigenwijs is?

Bij samenwerking vinden we het ook van belang dat we een goede band kunnen opbouwen en dat er wederzijds vertrouwen is. Samen met Tom Eijssen, die we al veelvuldig zijn tegengekomen in de MTB wereld, hebben we daarin een goede match gevonden.

Basis MTB Gids NL; MTB Gids NL; Low Mountain Module; MTB GIds EU: Je komt ons tegen met de HONZO of de PROCESS 153!

See you on the trails!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s