NIMG-Nieuwe Website online!

De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten. Weliswaar veel minder opleidingen dan we normaal gewend zijn, maar het was een goede tijd om zelf veel te rijden, nieuwe opleidingslocaties te verkennen en te werken aan de nieuwe lijn voor de opleidingen voor MTB gidsen vanaf nu. Opleidingen op drie niveaus, bijscholingen, workshops, aanbod voor professionalisering van het onderwijs.

klik hier voor de nieuwe website!

Met veel feedback van onze gidsen, ons netwerk, en onze partners hebben we gekeken naar de wensen en de mogelijkheden. Het resultaat is een andere opzet van ons opleidingsaanbod, een nieuwe website en een licht aangepast logo.

In het najaar kun je onze gidsen en het NIMG ontmoeten op de kennismakingsdagen. Informatie uitwisselen, rijden, leren en netwerken met andere gidsen. Vanaf 2021 starten de opleidingen in de nieuwe lijn. Ben je erbij?

#aphexgear #whytebikes #malojaclothing #imbaeurope #mtbgidsopleiding #ridewithguide #lovethelight #MTBgidsNL #MTBgidsEU #eomtbing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s