Opleidingen op maat? MTBSchoorl/CS 030

Ondertussen bij, “de NIMG”…. zijn de opleidingen weer begonnen! Bij MTBSchoorl en CS030, worden “Basis MTBGidsen NL”, opgeleid. We bereiden de trainers voor op een directe, PVB (Proeve van Bekwaamheid) van de NTFU!

Voor MTBSchoorl laten wij de lesstof aansluiten op het instructie geven aan diverse doelgroepen, zoals kinderen en dames. Met oog voor de diversiteit in deze groepen waarin de wijze van benadering, leerstijl en groepsdynamiek belangrijk is. Met deze doelgroep gerichte activiteiten speelt MTBSchoorl in op de behoefte van de omgeving!

Bij CS030 zijn de trainers in voorbereiding op een directe PVB (Proeve van Bekwaamheid) van de NTFU. Er is een mooie mix van beginnende trainers en trainers met een startkwalificatie. Ook hier hebben wij de opleiding aangepast naar de behoefte. De eerder verworven competenties van de deelnemers zetten wij graag in om van elkaar te laten leren.

Hebben jullie als organisatie ook interesse in een opleiding of bijscholing op maat? Stuur een bericht!

#NIMGopleidingen #BasisMTBgidsNL #whytebikes #malojaclothing #aphexgear #lovethelight #ridewithguide #MTBschoorl #CS030 #imbaeurope

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s