Nieuwe Basis MTB Gidsen !!

Vandaag te gast in het zonnige Zuid Limburg bij MTB Club Discovery voor het examen van 4 van hun MTB-gidsen. Resultaat: 3 nieuwe toppers die zich Basis Mountainbike Gids NL mogen noemen en 1 kandidaat die enorme vooruitgang geboekt heeft en vandaag nog net te kort kwam.

Mocht je ook interesse hebben in een MTB-Gidsopleiding, kijk dan op onze site voor de nieuwe opleidingsdata (nu ook modulair te volgen!) en de kennismakingsdagen die er aan staan te komen. We bieden opleidingen aan tot het niveau van Europees erkend MTB-Gids!

#aphexgear #whytebikes #malojaclothing #eomtbing #imbaeurope #mtbclubdiscovery #mtbpraktijk #ridewithguide #NIMGopleidingen #BasisMTBGidsNL #mtbgidsopleiding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s