Nieuwe Basis MTB gids NL!

Gefeliciteerd Eveline en Afra! Afgelopen weekend met vlag en wimpel geslaagd voor het praktijkexamen Basis MTB Gids NL. Hun thema was wortels en rolbare drops. Wij zijn superblij om deze enthousiaste dames te verwelkomen in het team van MTB gidsen!

Eveline en Afra verzorgen clinics en tochten speciaal voor vrouwen, in de omgeving van Schoorl. Lijkt jou dat ook wat? Meerijden met deze dames of zelf graag aan de slag met speciale damesclinics? Meld je aan voor onze opleidingen!

#BasisMTBGidsNL #NIMGopleidingen #mtbgidsopleidingen #aphexgear #whytebikes #imbaeurope #malojaclothing #eomtbing #mtbschoorl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s