Is een MTB-parcours/route een “sportaccommodatie” volgens de COVID maatregelen??

In de COVID maatregelen wordt het weer toegestaan om op een “Sportaccommodatie” te sporten met maximaal 4 personen.

Dus de vraag is dan voor Mountainbike instructeurs en gidsen/trainers; is een MTB-parcours/route een “sportaccommodatie”? Wij zochten het voor jou uit; ja! Volgens NOC-NSF is er sprake van een Sportaccommodatie als een parcours eigendom is van of in beheer is door een vereniging. Daarnaast moet je deze vraag altijd aan jouw Veiligheidsregio stellen en zorg er voor dat jij dat antwoord zwart op wit hebt.

En wat dan als je een les/training/activiteit verzorgt op een veld of in het terrein dat geen onderdeel is van een parcours of route? Dan mag het dus niet! En neem ook in deze situatie altijd contact op met jouw Veiligheidsregio.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s