Basis MTB Gids NL 2023 – nieuwe editie!

De MTB Basis Gids opleiding is weer gestart in 2023. Dit jaar in een nieuw jasje waarbij aansluiting is gezocht met de Gids NL en GIDS EU lijn. De opleiding bestaat uit 1 dag opstart en daarna 2 dagen met volledige focus op instructie geven en dan 2 dagen met focus op het gidsen van groepen. Afsluitend is het examen.

Deze keer is de omgeving Eindhoven onze thuisbasis. Vanuit een vaste locatie maken we gebruik van de verschillende routes in de directe omgeving. De groep bestaat uit 11 super gemotiveerde deelnemers. Op weg naar de tweede bijeenkomst!

Met dank aan Op Noord, waar we weer gastvrij zijn ontvangen.

Ook interesse om deel te nemen? Meer info onder deze link en goed om te weten: In het najaar staat Arnhem als locatie gepland.

Voel je vrij om alvast contact op te nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s