Trails & Test Dummies

Duitsland, Ruhrgebied. Industrie en fabrieken of bosrijk en groen? Tussen de industriële gebieden van het Ruhrgebied liggen super gave bosrijke gebieden met een stapel aan trails in de natuur. Afwisselend vind je er mooie en uitdagende wandelroutes, zoals de Lukasweg en de Bergische Weg. Daarnaast zijn er ook steile en flowy single trails op de hellingen in het Wuppertal.

Afgelopen weekend was de laatste bijeenkomst van de Low Mountain Module. De eerste twee dagen stonden in het teken van verkennen en plannen. Welke trails zien er interessant uit op de kaart, hoe zit het met toegankelijkheid, wie benaderen we om informatie te verkrijgen en hoe lussen we dan alle trails in een logische volgorde om er zoveel mogelijk te verkennen. Met als doel om daaruit een strak plan op te kunnen zetten om met groepen te kunnen rijden. Natuurlijk met allerlei afkortmogelijkheden of extra trails om het niveau en de wensen van de groep zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Op de derde dag hadden zich vijf mountainbikers aangemeld om ondergedompeld te worden in het trailnetwerk van Solingen. Een mooie manier om een nieuw gebied te leren kennen en nog wat tips en tricks mee te krijgen in het terrein. Een volle dag met mountainbiken, bijkletsen, gezelligheid en mooie uitzichten.

Een schitterende dag! Dank aan alle deelnemers en onze gidsen in opleiding!

De volgende low mounain module staat gepland in het najaar van 2023. Zie deze link. Wil je een keertje mee als test dummie in onze opleidingen? Neem dan even contact op!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s